DRIZZLE & DIP ZUID-AFRIKA FOODBLOG

Eén van mijn favoriete Foodblogs.

Ik ben een gepassioneerde kok die 10 jaar geleden besloot om te stoppen met de slavernij van het bedrijf en mijn droomleven op te bouwen rond voedselcreativiteit.

Koken en bakken zijn mijn grootste avonturen geweest, en ik ben nu een professionele voedselstylist, receptontwikkelaar en voedselfotograaf die op zoek is naar de heerlijke dingen in het leven. Het internet is mijn natuurlijke habitat en Drizzle and Dip is mijn thuisbasis.

Ik schreef mijn eerste kookboek in 2012 en het tweede, ‘Sweet’, werd in 2015 gepubliceerd door Penguin Random House South Africa. Sweet’ won een Gourmand award in Zuid-Afrika en was finalist in de Gourmand Best of the World kookboek wedstrijd in de categorie gebak.

Ik droom graag, vooral overdag, en ik kook vooral omdat ik graag eet. Als ik niet in mijn keuken, atelier of op het internet zit, kan het zijn dat ik op een berg wandel of in zee zwem. Ik heb geluk dat ik in de prachtige stad Kaapstad in Zuid-Afrika mag wonen.

©https://drizzleanddip.com
©https://drizzleanddip.com