BASIELFOOD, Foodbar in Antwerpen, berchem. Wat een knap concept!

Sinds ik me in de (hoofdzakelijk vrouwen) foodwereld heb gestort doe ik dagelijkse nog ‘Columbus – waardige’ ontdekkingen. En dan ben je blij, nieuwe dingen, nieuwe ervaringen, nieuwe concepten. Graag had ik het gehad over een Foodbar in Antwerpen die tijdens m’n lange en moeilijke reis op de Instagram – Pacific Ocean ontdekt heb.

BASIELFOODkeep the name in mind! De naam roept me onmiddellijk een gevoel op, meer bepaald, down to earth, toch mee met de tijd, beetje Foodiegericht maar vooral heb ik vrij snel een associatie gemaakt met orginaliteit een kwaliteit.

En beste foodbloggers, foodies, eetverslaafden, gezondheidsgoeroe’s en – onze gezond etende medemens – als deze associatie niet zou kloppen dan licht dat vooral aan mezelf (ik dus, die dit schrijft)…maar ik heb toch ietsie / pietsie kennis uit een vorig leven als expert communicatie (ja, ik noem me hier expert, die ‘dikke nek heb ik wel) !

Dit is een Foodbar waar kwaliteit zowat hun enige missie is…en orginaliteit mogen we er ook aan toevoegen. ;-

Zoals Basiel(food) zelf omschrijft, ontsnappen aan de Urban Jungle, voor mij is dit – ‘nagels met koppen slaan -! Ikzelf, en daarom is dat echt niet voor iedereen, ben er zelf zover in gegaan om een andere woonplaats te zoeken, alles gaat te snel, alles is te snel, en sneller dan waar een mens voor gemaakt is, nou, dat is echt wel nefast. Nefast voor jezelf, voor je omgeving, voor gezondheid en welzijn.

Nu, even tot de essentie van dit artikel. Als ik hun aanbod op de menukaart lees zie ik variatie, zie ik doordachte keuze’s, en zie ik vooral gezondheid! Gezondheid zonder honger te lijden. En daar gaat het toch om?Om nog even mijn ‘betweterig’ trekje los te laten, ik ben er van overtuigd dat gezondheid erg belangrijk is, maar ik ben er ook zeker van dat je MOET zondigen af en toe. Dat is een stelling die jullie maar beter aannemen van me. Ik heb gelijk. 100% 🙂 Allée, meestal toch.

Ik denk dat er maar één manier is om deze mooie zaak helemaal in the picture te zetten. En hoe kan dat anders dan de ‘pictures’ hieronder te delen.

Bezoek hun website hier. En de Instagram Feed is zeker de moeite waard, bekijk die hier!

Nog een persoonlijke noot van The Moody Foodie. Wat een sterke branding, communicatie is echt wel hun ding, en dat sterkt me in het geloof dat ze dat volledig doortrekken naar hun leuke zaak! Mooi!Ja, nog even dit, ik heb totaal geen binding met hen, dit is een puur persoonlijke interpretatie op basis van wat ik gezien heb. Dus ‘geen platte commerce’ of gratis eten in de plaats. Hmmm…spijtig! Volledig vanuit m’n persoonlijk initiatief. Toch wel belangrijk om melden, want we gaan echt niet de zoveelste culinaire ‘beoordelings’ website worden, intereseert me absoluut niet!!!

Geniet van de beelden.