FOODBLOGGER JEN UIT CANADA

Ik stel me even zelf voor…

Hoi, ik ben Jenn! Ik ben in de Foodess keuken bezig met het maken van een spectaculaire puinhoop en iets lekkers, in ongeveer gelijke delen.

Ik woon in Vancouver, Canada, met mijn hongerige man, onze twee kleine cupcakes, Theo en Everett. Plus een Ierse Setter met een floppy-achtige huidskleur (die bijna in schattigheid goedmaakt wat hij in zijn hersenen mist).

Ik ben opgegroeid op de Canadese Noord-Atlantische oceaan, waar regelmatige “maritieme keukenfeesten” mijn hart en buik vulden: vrienden en familie lachten en praten luidkeels terwijl iedereen zich gezellig verzamelt rond de dampende potten.

Totaal ongedwongen, geen voorwendsels, vaak geen uitnodiging, en typisch wat werd geserveerd was wat mijn moeder noemt “lucky pot dinner” (je hebt geluk dat er iets in de pot zit).

Ik heb een achtergrond in de voedingswetenschappen, en ben Foodess begonnen als een creatieve uitlaatklep tijdens een zwaar deel van mijn studie. Voedingslaboratoria en scheikundeboeken waren mijn redenen om in de eerste plaats mijn keuze voor de culinaire toer op te gaan: een liefde voor het voeden van mensen en een leven lang obsessief bezig zijn met wat ik vervolgens zou kunnen eten.

Bezoek de website hier.