Healthy sparkling Reb’Els’

Komt het neer op lekker en gezond voor jou? Dan zit je zeker goed op de blog van Els. Wanneer ik haar blog bezoek krijg ik steeds weer een gevoel dat ze razend ambitieus is, en toch ook erg bescheiden. Veel foodbloggers hebben ambitie om mooie en lekkere dingen aan de wereld voor te stellen. Dat zit in de mensen achter de blog, zo ook bij Els! Dat voel je. Passie en drive! Laat het me zo maar noemen. Als jet mij vraagt (wat je niet doet), dan zeg ik het zelf maar…VEELBELOVEND TALENT! Hier gaan we nog van horen…

Daarbovenop, ze is een uitstekende fotografe en stylist, dat zal je wel merken op haar Instagram pagina. Some have it all!

Wil je een indruk krijgen van haar Instagram en fotografie (ik kan het enkel maar aanraden…)? Bekijk dit beeld hieronder dan eens……en maak als de bliksem 😉 dat je naar haar Insta profiel gaat kijken, klik hier


©Healthy_sparkling_ RebEls

Is Granola jouw ding? Maakt een Smoothie Bowl jou gelukkig. Je bent aan het juiste adres. En even die kilo’s aanpakken, daar ‘weet ze ook van wanten’!


Els is ook Ambassador van Sandra Bekkari, dus aan kennis zal het haar zeker niet ontbreken.


In al die bescheidenheid ontdek ik mooie en haalbare recepten op de website. Het is samengesteld vanuit een visie!


©HEALTHY SPARKLING REB’ELS

Een rebel is ze ook, absoluut! Maar ‘for the good cause‘! Overtuigd zijnde dat lekkere dingen niet steeds weer gigantische caloriebommen hoeven te zijn.

Ze trekt ten strijde tegen het idee van lekker is ongezond! En gelijk heeft ze. ‘k Weet het, er zijn zoveel foodbloggers en ‘would be predikers‘ die zich geroepen voelen de wereld te veranderen, Els doet het zeker niet minder dan hen!

Een sociale vrouw met een leuk gezin, dat voel je gewoon als je haar volgt op social media. Klik hier voor haar Instagram pagina.

Volkoren orzo met wortels, courgettes en rundsgehakt, echt een recept dat je moet uitproberen, ik ben er gek van! Recept kan je hier vinden.


Het is echt de moeite om haar blog eens te bezoeken, leuke recepten, vlot leesbaar en je hoeft echt geen drie jaar bij bij The Jane les gelopen te hebben om haar gerechten te bereiden! Dat is net de sterkte van haar blog en recepten!

Wij blijven haar volgen, als gezond en lekker jullie ding is, volg ze dan ook maar. Mooi Els.

Haar website kan je hier vinden.


©HEALTHY SPARKLING REB’ELS

©HEALTHY SPARKLING REB’ELS