In the Picture

FOOD & FOTOGRAFIE FROM CLAUDNINE

Wat een inspirerende dame! Haar passie is duidelijk. Fotografie! Maar ik denk dat ze ook erg veel bezig is met koken en keuken. Twee passies heeft ze, daar kan je van op aan. Een mooie blog en website. Inspirerend om te koken. Vooral gezond koken met smaak. Deze blogster / fotografe heeft het voor elkaar, passie is duidelijk haar drijfveer, en ze slaagt er gewoonweg zeer goed in haar boodschap goed over te brengen.

Leuke recepten die vooral gebaseerd zijn op een koolhydraatarm eetpatroon. Ze brengt het goed! Het is duidelijk dat er buiten de gekende tv – figuren en koks nog grote talenten zitten. En net dat maakt het leuk om eens alles met een andere invalshoek te bekijken. Je gaat zeker ‘down – to – earth’ receptjes terugvinden. En ik ben ervan overtuigd dat je haar website meer dan eens zal bezoeken, om het eten en ook om de fotografie, ze doet dat goed! Daarom heb ik gekozen om haar een tijdje in THE PICTURE te zetten op onze website.

Ik blijf zoeken naar goede bloggers en interessante food gerelateerde onderwerpen, en zodra er weer een nieuwe opduikt komt die op deze website. Dus blijf ons volgen.

Enekele voorbeelden van haar stijlvolle fotografie, geniet er maar van! En complimenten….? Die moet je aan haar geven.

Bezoek haar website door hier te klikken.

©FOODFROMCLAUDNINE

Cooking is all about people. Food is maybe the only universal thing that really has the power to bring everyone together. No matter what culture, everywhere around the world, people get together to eat.