Instagram NIEUWE  Stijl

Beste vrienden en vriendinnen, ondertussen ben ik een beetje bezig met een nieuwe stijl te ontwikkelen voor mijn social media. In dit dit artikeltje doe ik een beroep op jullie: INSTAGRAM NIEUWE STIJL. Ik zoek iets dat stijlvol is is, iets dat ‘peace & love‘ uitstraalt, iets mooi en praktisch. Deze stijl zal ik aanhouden voor de volgende jaren. Want we hebben een gezonde ambitie om jullie mee te laten genieten van zoveel mogelijk informatie over – food & life – , twee zaken die me nauw aan het hart liggen.

Werken aan je social media is een werk van zeer lange adem. Natuurlijk, ook ik ben niet ongevoelig voor nieuwe volgers en likes. Want als je gelezen en bekeken wordt bereik je je doel. En het doel is veel mensen bereiken. Hoe meer, hoe liever….

INSTAGRAM NIEUWE STIJL

Sneller gezegd dan gedaan, het is een moeilijke keuze waar je je eigen voorkeur meestal je keuze gaat beïnvloeden. En net dat is niet wat ik wil, ik wil dat mijn bezoekers het goed vinden. Is belangrijker dan m’n eigen voorkeur. Natuurlijk bewaar (en) bewaak ik ook wat ik zelf graag zie, maar het is niet echt bepalend voor de 100%.Zijn jullie ook op zoek naar een nieuwe vormgeving van jullie Instagram? Dan help ik graag met het delen van inspiratie. Je hoeft het maar te vragen. Ik help heel graag anderen, geeft me een goed gevoel en als jullie dat ook een goed gevoel geeft dan is het een win/win. Stijl, vormgeving, feel good…daar draait het bij me om. En natuurlijk mooie dingen over eten, koken en leven. Daar gaat het me op de eerste plaats om.

Dus nog één keer, m’n Instagram Nieuwe Stijl, wat vinden jullie ervan? Feedback? Bedankt!

Jullie zouden me een plezier doen mocht je een commentaar achterlaten hieronder, open en eerlijk. Alvast bedankt om de moeiten even te nemen. En neem een kijkje op https://www.instagram.com/food.tarte.a.tufo/

Hopelijk tot binnenkort.

Groetjes, Eric