KEramiek, klei, KLAY…

Oeverloze ambitie om keramiek te gaan vervaardigen, de prachtigste dingen te maken, emotie erin steken, overgoten met passie, geluk en liefde. En meer, uniek zijn, ambacht voorop, gewoon een niet -industriële collectie in de markt plaatsen. Dat was één van m’n dromen.

Van Keramiek pure en tastbare happiness creëren, want als je geluk en liefde in een artisanaal product kan steken, dan ben je God! 😉

Dat was ooit mijn ambitie, mijn wens, m’n droom. Ik heb men droom opgegeven, de liefde en geluk zijn er wel, het talent niet! Helemlaal niet. Dus m’n liefde en passie moeten dan maar op andere manier hun weg vinden…maar, ik heb ergens toch een voldoening gevonden….en hier gaan we verder over Naïque, een vrouw met talent (eerlijk gezegd? ik had het zelf graag dat talent gehad….)! Ze laat ons genieten.

“Art washes away from the soul the dust of everyday life.” 
― Pablo Picasso

Toch is keramiek iets wat me gelukkig maakt, en dan vooral als je mensen als Naïque tegen het ‘virtuele’ lijf loopt. Van een eenvoudige zoekopdracht op Instagram, naar een bewondering voor hetgeen ze vorm geeft, creëert en vooral laat zien. Voor mij gewoonweg kunst met een grote K.Ach, ik was vroeger rebel, en schoonheid vond ik vooral in vele waardeloze dingen, spullen zonder een ziel.

Blij dat ik ondertussen jaren verder ben, dat een mens veranderd, en gelukkig maar. Je waardering die je vroeger voor sommige dingen niet had, heb je vandaag voor zovele dingen die mooi zijn. Mooiheid is echt persoonlijk,weet ik, maar passie, drive en creativiteit zijn dat niet. Dat is iets universeel!


Wat is mooier dan schoonheid tastbaar maken….?


Dat heb je Naïque! Believe me, dit is geen goedkoop promo – praatje, dit is wat ik vind! Wat ik voel. Waar ik van hou!! Laat beelden voor zichzelf spreken.


Haar werknaam, KLAY, onthouden zou ik zeggen, want dit is een naam waar je nog zal van horen, lezen, zien en genieten.

Haar online aanwezigheid?

Instagram en hier kan je haar bereiken via e-mail: klik hier even.

En Nu? Genieten, scrollen naar beneden en geniet van uniek mooie dingen….


keramiek-klay
Een creatie als dit geeft de inhoud van het bord zoveel meer waarde…

keramiek klay

keramiek klein klay
Passie? Ik denk het wel hé…

keramiek klay
KLAY

Wanneer kleur nog moeilijk te definiëren is….

Magische handen, prachtige creatie’s

My favorite colour…..

Stralende ogen van een dame vol passie


Wat had ik dit graag gemaakt……:-)

Een perfect voorbeeld hoe ‘vast en ‘lopend’ kunnen blenden

Ook eentje waar ik niet op uitgekeken geraak….en dan heb ik het duidelijk over het bord…al mag het gerecht ook wel 🙂