TOKYO FOODBLOGGER Nishka Rangwani

Hallo daar! Mijn naam is Nishka Rangwani – Een klein stadsmeisje geboren in Surat, Gujarat uit India. Mijn reis naar Tokio heeft zijn eigen originele masala en kruiden.

Ik ben geboren in een traditionele orthodoxe familie waar ik opgroeide met vegetarisch voedsel vanwege de traditionele waarden. Bovendien werd ik niet blootgesteld aan alcohol, omdat de drank niet legaal in Gujarat. met respect voor de erfenis van onze geliefde “Mahatma Gandhi” (zijn geboorteplaats). In principe had ik maar een beperkte toegang tot bars en cocktails. Mijn intense passie voor eten en drinken is waarschijnlijk diep geworteld in een sterk verlangen om de wereld te zien en een voorproefje te krijgen van alle lekkernijen die mijn smaakpapillen al mijn puberjaren hebben gemist.

Zeven jaar geleden verhuisde ik naar Tokio, Japan, om samen te wonen met mijn charmante prins / echtgenoot.

VAN SURAT TOT TOKYO – HOE IS HET ALLEMAAL GEBEURD?

Door gebruik te maken van de traditionele gewoonten thuis. Ik had een klassiek huwelijk. Ik ben nog nooit eerder in mijn leven in Japan geweest en heb ook niet echt in het buitenland gewoond; dus stel je voor dat je een enkele reis naar de andere kant van de wereld neemt, waar de taal en de cultuur zo rijk is, voor een absolute vreemdeling – is het een helse rit geweest.

DE GEBOORTE VAN TOKYO FOOD BLOGGER

Eten” heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in ons leven. Wij zijn een foodie-familie. Elke ochtend als we opstaan, is de eerste vraag “wat eten we vandaag?”. Ons leven draait om voedsel (we leven letterlijk om te eten). Onze hobby is om verschillende restaurants uit te proberen, dus nadat ik me had overgegeven aan de lokale cultuur, realiseerde ik me al snel dat er in Tokio een gebrek was aan internationale voedselbloggers, toch in vergelijking met andere grote steden.

Geïnspireerd door de golf van sociale media werd ik door mijn familie en vrienden aangemoedigd om in Tokio een voedselblog te starten om de beste plaatsen/restaurants te laten zien waar je in Tokio kan eten en drinken.

Tokio is de laatste tijd niet alleen als economisch centrum op de radar, maar ook een ideale stad om internationale evenementen zoals de Rugby World Cup en de Olympische Spelen van Tokio in 2020 te organiseren. Van high-end tot zeer betaalbare keuken – persoonlijk vind ik Tokio het “mekka” voor food-liefhebbers.

Bezoek hier de website.