Voedingscoach Hellen Dobbeleers

Ik vind vandaag dat er teveel coaches zijn, op alle vlakken en binnen alle sectoren. Zo ook in de branche van de voeding en het culinaire aspect eraan.

Niets mag meer, alles moet! Toen ik deze website tegenkwam ben ik er dieper in gedoken, en ik stelde vast dat er echt wel interesaante recepten te vinden zijn op de blog van deze voedingscoach, Hellen Dobbeleers meer bepaald.

Het lijkt me de moeite om eens een kijke je te nemen op deze blog, en als je dan toch op zoek bent naar een voedingscoach heb je deze alvast gevonden en kan je haar misschien toevoegen aan je selectie.

Je kan haar website alvast bezoeken door hier te klikken.

BELANGRIJK!

Ikzelf wil er echt de aandacht vestigen dat alle ‘personen die op deze website ‘in the picture’ gezet worden hier meestal niet van op de hoogte zijn.Er is geen enkele binding met onze blog of het is al zeker niet een ‘pleziertje’ dat ik voor de bloggers, foodies of coaches doe. Er zal nooit een euro of andere vergoeding aanvaard worden om op deze website genoemd te worden. Alles wat ik meld is vanuit mijn eigen initiatief en interesse.